Service

Verbruiksartikelen   /     Keuren & Erkend Keuren   /     Service

Service

Handelsonderneming Heijne staat bekend vanwege onze uitstekende service.

Wij streven er naar u snel en vakkundig van dienst te zijn zodat u altijd een optimaal gebruik kunt maken van uw kassa/weegsysteem.

Maatwerk

Wij leveren onze producten naar uw eisen en wensen, zeker als het gaat om bijzondere toepassingen van weegapparatuur! Ons bedrijf heeft voor verschillende sectoren speciale weegapparatuur ontwikkeld. Slagers-, kaas-, brood- en groentebedrijven kunnen wij op maat beleveren. Ook voor de agrarische bedrijfstak hebben wij weegapparatuur.

Onderhoud

Wij streven in samenspraak met onze klanten naar een kwalitatief hoogstaand product. Om de weegapparatuur in een zo perfect mogelijke staat te houden staan wij indien nodig binnen 48 uur in uw bedrijf om alles weer in orde te brengen.

  • Onderhouds-abonnementen: preventief en all-in
  • Service: binnen 48 uur
  • Kalibreren en keuren van weegapparatuur
  • Levering van alle bonrollen, etiketten en diverse accessoires
  • RVS productpannen

 
 

Technische dienst

Onze technische dienst heeft een erkenning tot erkend keurder, die verleend is door het NMI Certin B.V.. De bevoegdheid tot het kalibreren, keuren en herkeuren van alle merken weegapparatuur is vastgelegd in ons kwaliteitssysteem. Het kalibreren, keuren en herkeuren doen wij tot weegvermogens van 1500kg.

Dit systeem wordt elk jaar getoetst door het NMI Certin B.V..
H.O. Heijne B.V. is officieel bevoegd om controle op alle
weegapparatuur uit te voeren en deze na goedkeuring te voorzien van een
controlesticker.