Weegschalen     /     Kassa’s     /     Randapparatuur     /     Software

Weegschalen

Heeft u een productie-, industrie- of retailbedrijf? Hier vindt u de geschikte weegschaal voor uw bedrijf.

Kies uit ons uitgebreide assortiment!

ACS-S100

De ACS-S100 serie is het basismodel weegschaal van Dutchscales, met een 60mm printer in de schaal.

ACS-S200

De ACS-S200 is een weegschaal die in alle toepassingen te gebruiken is. Het kleinere scherm neemt minder ruimte in beslag en heeft een 58mm printer in de hals.

ACS-S300

Wilt u ook een groot display voor de klant? Dan is de ACS-S300 serie met een 80mm printer in de hals geschikt voor uw situatie.

ACS-S500

Het topmodel met grote (15") displays voor gebruiker en klant. De weegschaal heeft een printer in de hals en schaal, en een volledig aluminium behuizing.

Om kwaliteit te garanderen kalibreren en ijken wij al onze weegschalen zelf. Dit kunnen wij omdat we door het NMI gecertificeerd zijn. Hierdoor zijn alle weegschalen die wij verkopen geschikt voor bijvoorbeeld slagerijen, marktkramen, vishandels, groenteboeren of bakkerijen. Omdat wij de software zelf hebben ontwikkeld hebben wij er voor gezorgd dat gebruiksgemak en snelheid bovenaan staan zodat er snel en makkelijk geholpen kan worden. 

Door onze vele jaren ervaring hebben wij ondertussen veel kennis opgebouwd van verschillende type weegschalen. Zo leveren en keuren wij schalen van 300 gram tot en met 1500 kg. En kunnen wij ze voor alle omstandigheden geschikt maken. Heeft u liever meerdere schalen of uw schaal gekoppeld aan een pc? Dan regelen wij alles van A tot Z.